středa 16. května 2012

Rathobraní

   Tak to vidíš, Rathe, přece jsme tě lízli... David Rath, sexsymbol středočeské sociální demokracie, pravděpodobný majitel firmy na cedule, které hyzdí celý kraj, archetyp přeběhlíka a profesionální model byl slavnostně obviněn. Vypadá to, že vzal úplatek. Připomeňme, že David je velkým fandou do utrácení erárních peněz.
Zatímco dopoledne vzkázal, že nebude nic vysvětlovat (aby se nezesměšnil), mluvčí Středočeského kraje zapomněla, že není mluvčí Davida Ratha a nebojácně se pustila do vládnoucí koalice. Mezitím vymýšlel David, jak z toho ven. Mezitím si policie přinesla do Rathovy vily počítačku peněz.
   Celý den čekáme na vyjádření prezidenta republiky. Něco jako "Odposlechy jsou strašně nešťastná věc, která ničí demokracii, odvětil prezident Václav Klaus na otázku iDNES.cz, jak vnímá megaaféru posledních dnů." David už to pořešil ve svém sloupku Neustále pod dohledem.
   David Rath se konečně rozhoupal jít cestou zesměšnění a prozradil, že v krabici neměly být peníze, ale lahvinka.

   Zatím nevíme, zda šlo o těžké červené, známého recidivistu. Hyeny hodují, lid se baví. Bohuš Sobotka trpí smíšenými pocity, zbavit se Ratha je terno, ale pokud víte, jak hluboko vede králičí nora, může se vám z toho orosit čelo.

Dovedete si představit, kdybych si já z krajských evropských fondů do své soukromé ordinace přihrál 5 milionů?
David Rath, 26. březen 2012
EDIT: Třicet mega pod podlahou? Asi si čůrnu :)

Žádné komentáře:

Okomentovat